Campionatul National de Fotbal al Executorilor Judecatoresti

 

În perioada 30.05.2013- 02.06.2013, Camera Executorilor Judecătoreşti Alba-Iulia a fost gazda executorilor judecătoreşti din celelalte camere, care au fost invitaţi să participe la prima „Competiţie de fotbal a executorilor judecătoreşti”, organizată la nivel naţional.
Astfel, la acest eveniment organizat în oraşul Alba-Iulia au participat executorii judecătoreşti din cadrul Camerelor Executorilor Judecătoreşti Alba-Iulia, Bacău, Braşov, Bucureşti, Cluj, Constanţa, Craiova, Iaşi, Oradea, Piteşti, Târgu-Mureş, Timişoara, precum şi colegi din camerele Suceava, Galaţi şi Ploieşti.
Evenimentul a debutat cu o seară retro organizată în Clubul Allegria din Alba-Iulia, (30.05.2013), continuand cu degustare de vinuri (seara zilei de 31.05.2013) si sfarşindu-se în seara zilei de 01.06.2013 cu o cină festivă, cand a avut loc şi festivitatea de premiere a celor 12 echipe participante.

 

În speranţa că toţi invitaţii s-au simţit bine în Cetatea Alba-Iulia, vă invităm să vizionaţi câteva secvenţe şi fotografii de la evenimentul prezentat şi vă aşteptăm cu drag să reveniţi.

 

[hdwplayer id=2]

Inapoi